Не ошукай крил не об тни

Не ошукай і крил не обітни,
О музо! ми не ходимо юрбою,
Вірші бувають і смішні, і самотні,
Але вони завжди залишаться собою.

Вони то повзають, гризуть цеглини,
То мов птахи літають у горі,
З віків приходять к ним далеких і до нині,
Їх то співають, то у крові запекли.

Не має право їм заплутатись в дрібницях,
Не мають право промовчать коли усі мовчать,
І хоч бува стоять роками на полицях,
Прийде той час коли вони заговорять.


Рецензии
Гарно! Первая строчка из стихотворения Лины Костенко, надо было ее выделить. А то как-то все странно.

Владимир Забродько   21.06.2019 21:19     Заявить о нарушении