Набол ло...

Сльозами вмиті, молимось до Бога:
Ти подаруй нам, Отче, тільки мир!
Така жадана наша перемога
Все далі відлітає в смерті вир.

Ще скільки нам стояти на колінах?
І крадькома лиш думати про час,
Коли увесь народ, уся країна
Вже вільна буде від людських образ.

Устань з колін, свята моя країно!
Утри сльозу і подивися в даль:
Сини твої за твою волю гинуть
І сіється повсюди знов печаль.

Ти сильна, Україно, ненька!
Бо ж за тобою стоїмо всі ми!
І щиро в тебе віримо, рідненька!
Поглянь, ми - твої доньки і сини.

Над жовтим полем засиніло небо.
Ці кольори у серці назавжди.
Ми зробимо усе, щоб захистити
Тебе, країно, від кайдан війни.

Ти лиш тримайся гордо, не зігнися
Під натиском чужинських палачів.
Не упадеш ти знову, не заб'єшся,
Поки живі - МИ БОРЕМОСЬ ЗА МИР!

20.08.2014р.


Рецензии