Я бажаю

Я бажаю тобі вогню, і тепла, і любові,
Я бажаю тобі підкорення всіх вершин,
Я бажаю тобі зростати у Божому слові,
Я бажаю тобі щасливих веселих годин!

Я бажаю тобі Божу волю у всім пізнавати,
Я бажаю тобі радості до небес,
Я бажаю тобі всі перешкоди долати
Та побачити в світі багато Господніх чудес!

Не дивися назад, там нічого,крім болю немає,
Довірся Тому, Хто  віддав Свого Сина за тебе,
За Ним лиш іди, і все ти на світі здолаєш,
І пам’ятай, що рідний твій дім – це Небо)


Рецензии