Кохання кришталю

Я побудував для тебе на горі кришталевий будинок.
На знак визнання моїй до тебе любові.
Я чарівними кольорами все засипав у будинку тому,
І лише про щастя нашому були усі мої благання.
Але лише ілюзією воно виявилося,
Адже ти не віриш в чудеса.
Ти від сумнівів на дві частини розривалася,
І ось об кам'яне серце розбилася сила чаклунства.
Біль. Це біль моєї душі.
Стій. Нічого мені у відповідь не говори.
Не сперечайся. Все, що було забудь і йди.
Я утримувати тебе не буду,
Не маю права я заважати долі.
Для мене важливіше вірність диву,
Адже воно загинуло лише в тобі.
Розтане сутінок над чарівними кольорами,
Поверне їх до життя місяць травень,
Кришталевий будинок знайде свою хазяйку.
Так що ж, залишилося мені сказати: «прощай».
Біль. Це біль моєї душі.
Стій. Нічого мені у відповідь не говори.
Не сперечайся.Все, що було забудь і йди.


Рецензии