Ти кажеш - вона нетутешня?

Ти кажеш -  вона нетутешня?...
І хтозна коли приліта?! -
Характер майбутніх , прийдешніх
І сяйво з собою з'явля?

Прийдешнії Люди – як Мрія
Про Щастя на цілій Землі … -
Що хочеш роби, але Вірі
Дай місце в Сумлінні твоїм. 

І жити з такою пліч-о-пліч –
По Людям майбутнім – тугА.
А жити без неї – довкола
То й сили, щоб жити – нема.

Тому бережи свою Музу,
Дай Волю до різних пісень,
Дрібні і дешеві спокуси
Хай Душу минуть день у день.

Дорожче людської наснаги
В житті більш нічого нема. -
Буває вона, коли спрага
До Волі і Правди прийма.

Щоб знати - що ти теж причетний
В каркасі зворотних часів -
Дай напрямок діям славетний
І Гордості - Совісті слів.

Живи і роби такий вибір ,
Щоб соромно потім тобі
Ніколи не стало. - "Спасибі"
Нащадків з собою бери .

Це - те, що відчуєш відразу
З майбутніх років і віків -
До нашого вернеться часу
Наснагою всіх почуттів.

Як вдячні ми всім тим Великим
І Справжнім за Людство Борцям -
Так вдячні нам будуть - як зможем
Суспільство віддати Митцям...


Рецензии