Той Хто

Ти перша загадка,
Ти мітка,
Ти спогад, марево, мета,
Спокуса перша і жага,
А я лишень польова квітка,
Проста, легка, а знизу геть жорстка,
Завжди весела, щира і смілива,
Чи переповнена чи повністю пуста,
Не вмію я отак красиво,
Не вмію пестити слова,
Всередині там геть не мило,
Всередині я геть глуха,
Увесь твій світ сягнути не по силам,
Складаю руки, сил уже нема.


Рецензии