Швидка громовиця украинское

Бешкетує громовина,
Гогонула на весь світ.
То похнюплена хмарина
Обважніла на політ.

А ще стука Сонце в спину:
«Досить, дружко, не квили,
Не комизся аж до згину,
Гой, гедзкання не мели.

Краще напувай долину
Та й не гиби, утікай!»
І товпига за хвилину
Дощ злила…
    Та й і чимдуж 
        гайнула в небокрай.

гедзкатись - беспокойно капризничать, мельтешить


Рецензии
Завидую. Не могу писать на украинском. Очень понравилось. Читал несколько раз вслух.

Изя Шмуль-Кляйнер   21.09.2017 01:54     Заявить о нарушении