Блiдий ранок украинский

Не кошлатай мені мозок,
Не роби з думок рілля.
Ледь-наледь жевріє ганок.
Нема Сонцю носія.

Блідий ранок до знемоги,
Дощик зрідка накрапа.
Щезли з обрію дороги.
В’їлась жалість, як ропа.

Отже гидкая погода!
На душі розгардіяш.
Де ж ти, віяло – заброда,
Зоревій мій – розгулящ!?


Рецензии