Обiцяй

Обiцяй, що нiколи мене ти не зрадиш,
Обiцяй, що навколо сiятимуть зорi,
Обiцяй, що для мене єдиним ти станеш.
Обiцяй... Я в тобi потону, як у морi.

Потону.. ПоринУ з головою.
Хочу ближче.. Дiстати б до дна.
Тiльки прОшу, ти будь лиш зi мною,
Тiльки прОшу... Бо я тут одна.

В моєм серцi залишиться воля,
Камiнь зради зi скелi зiрветься.
Як би знала, що горiстна доля
Надi мною так хвацько смiється..

Я б назавжди десь зникла у морi,
Я б назавжди пiшла б у гаї.
Я би стала, як тi синi зорi,
Що летять не торкнувшись землi.

08.08.2017


Рецензии