Ти побудь ще

На прощання, літечко, заквітчай віночками,
Променистим сонечком в очі зазирни,
Яблукастобокими рум’яній садочками,
Кетягами, гронами солодко дзвони.

Трунок із духмяності в сіні свіжовистиглім
У стіжку цілющому усім тілом п’ю,
Журавлі курликають у небесній пристані,
Ти побудь ще, літечко, я тебе люблю.


Рецензии
Чудесно! Жду в гости - у меня есть где разгуляться... :-)))

Николай Дик   16.08.2017 15:08     Заявить о нарушении