Муркотик

Дуже гарний в Ясі котик
чеше лапками животик.
Він одів біленькі тапки
і сховав під ними дряпки.

Все шпацірує статечно
і себе поводить ґречно –
точить кігті на заборах,
в мами не висить на шторах.

Муркотить веселу пісню,
з ним завжди не бракне кисню.
Носить він хвоста трубою,
радо грається з юрбою.

Любить мурчик рибку й м’ясо,
молочком смакує ласо.
На річницю подарунком
в гості він прийшов до Ясі!

15.08.2017


Рецензии