У дитинствi?!

У дитинствi мало били
Та буцали мало
Тому в Реву й не навчили...
Переїв мабуть сала!!!  )))
Ляпне ж таке цей пройдисвiт
Дах знесло на вуха !
Мабуть дупою все мислить
Та яйця тiльки  чуха!!! )))
   V/S   


Рецензии