Приeмно бачити тебе

Приємно бачити тебе, приємно, і відтак,
Неначе Фенікс у мені розправив крила.
Над світом левітую, пульс знаходить власний такт,
Звучить мелодія, що браму в час відкрила.
Секунди збіглися при зустрічі у Всесвіт мрій
І щось величне зронить миті у коралі.
Душа вбрання наділа знову – ніжний блиск зорі,
Це вже не сон, це дещо інше – із реалій.
Приємно поглядом торкатися твоїх очей
І ковзати рельєфами бажань, й горіти.
Від звабних імпульсів у серці щирий хміль пече,
Зіходить нанівець журба, буяють квіти!

13:06, 14.08.2017 рік.

Зображення: https://www.youtube.com


Рецензии