Бiдний

Бідний не той, що багатства немає,
Бідний лиш той, що багатства бажає,
Як збагатіти коли ти бідненький,
Мабуть в роботі ти досить слабенький.

Бідний чекає піднімуть зарплату
Й зайде багатим у рідную хату,
Казку для бідних здійснити не можна,
Лиш в підприємстві багатий там кожен.

Найменець завше працює на когось,
Тож він багатим не буде ніколи,
Тільки господар завжди багатіє,
А робітник його тільки бідніє.
12.08.17.
 


Рецензии