Колискова для Даринки

Киця Муркотиця ходить біля ніг,
На котячі лапки випав білий сніг,
Побілив їй грудку, вуса, хвостик, ніс,
Разом зі сріблинками нічку нам приніс.

Мружить киця очка, ніжно муркотить,
Засинай, Дарусю, все довкола спить.
Киця Муркотиця буде колисать,
Дівчинку-намистинку ніжно присиплять.

Киця Муркотиця лагідно співа,
Кісоньки манюньці ніжно розпліта,
Закриває вічка, вії їй стуля
Та цілує щічки: "Баю-бай, маля".

            м. Дніпро, 06-07.08.2017               


Рецензии