Конфiденцiйна iнформацiя!

Конфiденцiйна   iнформацiя!
Пенсiйний фонд мовчить...
Набрав води  у  рота
Бо пенсiя  НАРОДУ як  блювота!!!
Її  хватає лише на пiвгодини
На манну кашу високопосадової дитини
   V/S 


Рецензии