Вже мертвi...

Вже мертвi  бджоли не гудуть
Лише джмiлi   мохнатi  та лохматi...
Й воли як ясла повнi  не ревуть
В козацькiй хатi...
Начхали на батькiв   сини
Донька плювала
За що ж тепер кати вони
Нас сплюндрували?!
     V/S
    


Рецензии