Любов i кохання

Признатись в любові,
З’єднатись в коханні,
Здійснить ці бажання
Завжди ми готові.

Стогнати приємно
У миті кохання,
Причому взаємно,
Чудові бажання.

Цілуєш, цілуєш,
Любовне шепочеш
І завше мудруєш
Кохати як хочеш.

Навіщо людині
Любити й кохати ?
Напевно щоб нині
Дітей своїх мати.

Продовження роду
В любові й коханні
Мета це народу
В постійнім чеканні.
12.08.17.


Рецензии