Мокра пiсенька

 
У полоні у дощу…
 
Літній і спекотний день,
Звичні люди-перехожі.
Всі снують туди-сюди,
Зупинитися не можуть.
Мов кіно старе бліде:
Хтось знаходить, хтось втрачає,
А що дощ ось-ось піде
Ще ніхто не помічає.
 
Приспів:
У полоні у дощу
Всі стають самі собою,
Без турбот-проблем плащу,
Лиш з дощем над головою.
Дощ пустився, мов з відра,
Він усім зв’язав нам руки,
От така весела гра –
Краплезвуки-перегуки.
 
Мокрий і веселий день,
Розгубились перехожі.
Всі дороги хлюп-дзелень
Потекли, на річку схожі.
Не боюся я дощу, бо вже встигла заховатись.
Свої справи відпущу,
Щоб дощеві посміхатись.
 
Приспів:
У полоні у дощу
Всі стають самі собою,
Без турбот-проблем плащу,
Лиш з дощем над головою.
Дощ пустився, мов з відра,
Він усім зв’язав нам руки,
От така весела гра –
Краплезвуки-перегуки.

https://www.youtube.com/watch?v=x3myHhz8wO0 


Рецензии