***

Якщо твоє життя зайшло в тупик,
Здається наче виходу немає,
То може ти до думки ще не звик,
Що в цьому світі все завжди минає.

Життя неначе в небі метеор,
Епохи пролітають зорепадом,
Спостерігає з біллю в сердці Бог,
Як гаснуть в тупиках своїх мільярди.

На небесах існує інший світ,
Життя в якому зовсім не минає,
Відроджуються зорі в нім нові -
Безвиході їх доля оминає.


Рецензии