6 17

чому ти мене жалієш,
не тішиш, не розумієш?
чому я без тебе навіть додому не бачу шлях?
чому, скажи, саме так
складаються наші долі?
чому я, скажи, від болю
вмираю ніч і день?
чому я твоя мішень,
і ворог на полі бою.
чому, скажи, я з тобою?
чому ти, скажи, зі мною?

21.04.2017


Рецензии