Тополя

Ой, чому тополе
Тягнешся до неба,
Чи набридло поле,
Чи тобі щось треба.

Я тягнусь до неба
Бачити щоб далі,
Зустрічати треба
Бійця у печалі.

Їде він додому
Батька поховати,
Лишитись самому
Й долю проклинати.

Його друзі й нині
Ворогів карають,
Слава Україні!
У бою гукають.

Хтось хотів зрубати
Мене всю на дрова,
Він почав кричати
Не рубай, ні слова.

Це моя тополя,
Посадив малою,
Виросла край поля,
Вразила красою.

Врятував мене він
Й пішов воювати,
Рідні всі на небі.
Нікому стрічати.

Я ж його зустріну,
Пригорну до себе
І на всю країну
Жить скажу як треба.

Пам’ятай про рідних,
Бережи природу
І собі подібних,
Ворогів бий сходу
10.08.17.


Рецензии