лава снiгова

На хвильку тiлько зачекай,
кохана, уважно вислухай,
не заперечуй у любовнiй грi!
Як лава снiгова,
що ссувом пада у горi,
ти кажеш менi: –
Нi, нi, нi!
Та ти ж мене
не розумiеш взагалi.
Що мiсяць тоне,
пориная не у водi, –
в душi моiй вiн
сили забирае,
тебе ж лише застерiгае
до зустрiчi - до дежа-вю,
коли зустрiнемось,
хвилюючись, цигарку запалю,
тодi нарештi я скажу :  –
Кохаю, моя люба, i люблю!


Снiгова лава у горах.
Бумага.Акварель*Lusi Soleil*
2017 г


Рецензии