Пам ятi Володимира Iвасюка

               

                НЕ  ПОКИДАЙ, ЩЕ  ПОСПІВАЙ. 

                Куди  летиш, не  покидай
                Своїх  братів, ти  наш,  маестро
                Хоч  ще  одну  нам  пісню  дай
                Не  покидай,ти  нашу  неньку.

                О  ні,  синочку,  ще  співай!
                Повір,  з  тобою  хочуть  бути
                Не  дай,Володику, не  дай
                Червоної  згубити  Рути.

                Не  покидай, ще  поспівай
                Хоча  б  ще  раз  почули  люди
                Щоб  голос  твій  завжди-нехай
                Летів  десь  попід  хмари  всюди.

                А  може  тут  тобі, наш  любий,
                На  серці  біль, що  ти  писав
                Не  залишай  всіх, лебідь  юний
                Як  мало  ти  в  життю  кохав.

                Червона  Рута  завтра  знову
                Усіх  збирає  поспівати
                Тому, що  добре  знав  ти  мову
                І  знав  завжи  про  що  писати.

                05.07.1998р.      
               
               


Рецензии