Бязи рушариз...

Хкаж тежез кьезил гичин,
Дакlурна лап пlузарар, чин,
Руквад кьуна кlвачер вичин,
Кlвалин кlвалах таз алайвал,
Гелкъвед вичихъ руш галайвал.

Хтlун тийиз алкlай жинсер
Дуьм кьецlил яз вичин къуьнер,
Лап гьарнай физ патахъ кlвачер
Гьар паркуна дамахар гваз
Жеда рушар кlвалахар таз.

Суфат турла тоналкада
Жеда турди хьиз какада.
Косметикаяр сумкада
Аваз даим къекъвез жеда
Чараданди лап нез жеда.

Гьахъвал кlани Владиказ
Кlанда рушар намусдик кваз...


Рецензии