Молiмось

Молімось Господу творцю,
Що сотворив планету цю
І все, що є тут й нас людей,
Чий розум сповненмй ідей
Для розвитку життя свого
Й земного людства усього.

Спасибі Господу скажи,
Що мєш щастя ти пожить
В красивім світі, що створив,
Який ти щиро полюбив,
Що нині ти живеш в сім’ї
І любиш й бережеш її.
08.08.17.


Рецензии