Я тобi повертаю кохання

Ми були з тобою пара,
Я був парубок-гітара -
Я був перший хлопець на селі!
Пам'ятаєш в клубі танці?
Крізь вікно додому вранці...
Музиканти були "королі"!
Цілувались до світанку -
Проводжав тебе до ґанку,
Доки ми з тобой не розійшлись -
Ми були б з тобою разом,
Якби не ота образа,
Що нанесла ти мені колись!

Приспів:
Я тобі повертаю наше перше кохання,
Твоє тихе "прости", твоі сльози зізнання!
Я собі залишаю мовчазливе страждання,
Я тобі повертаю наше перше кохання!
Я тобі повертаю нічне місячне сяйво,
Зорі в небі нічнім, хоча це вже і зайве!
Я собі залишаю мовчазливе страждання -
Я тобі повертаю наше перше кохання!

Ти кохалась з гітаристом -
Дарував тобі намисто,
На руках готовий був нести!
Ти мене розчарувала,
Бо ти іншого обрала
І сказала тихо так: - Прости!
Ти обрала тромбониста -
Проміняла на намисто,
Яке я тобі подарував!
Бачиш, що ти наробила? -
Мені серце ти розбила!
Ось в яку халепу я попав!

Приспів:
Я тобі повертаю...
..................

10.08.2017 р.
м. Київ


Рецензии