Ти не зна ш...

Ти не знаєш, що кохаєш мене,
Але я все вже знаю.
Ти не мріяти благаєш мене,
Та душа вже без краю.

Летимо ми  у просторі до перетину
У тій точці, де доля очікує двох.
Ми однакові зірочки, по блакитному млину
Ми йдемо у кровавому зломі епох.

Ти не хочеш повірити, справа не в тому.
Хай на відстані – повз нам не вийде.  Прости.
У майбутніх життях  ми зустрінемось знову,
Якщо в цьому не дійдеш до зустрічі ти.


Рецензии