Було би добре

Було би дуже добре друзі
Забути суперечки,
Я народився в кукурузі,
А він же серед гречки.

Не сперечаймось, всі ми люди,
Добродії з руками,
Що на землі живуть усюди
І це уже віками.

Ворогувати нам не треба,
Задосить в нас терпіння,
Щоб жити мирно проти неба
Й чекать порозуміння.

Зробити конче це потрібно
Й давати допомогу,
Й не вибирать одноосібно
Для розвитку дорогу.

Щоб мирно разом це зробити
І досягти багатства
І всі народи вже привчити
До вселюдського братства.
08.08.17.


Рецензии