Кабан тут з Быком жа Бугаj

Кусочок жылізка – і всё вжэ ж полізло
Аж прамо до Бога, ны то що до вас.
Бо ж мы ж затопылы, огонь ек дывыся,
Да літом, ва августе в Сань.

Дывуюсь, ну, прамо, на во хацяманав:
Воны мні поліськы ж пысні роспівав б.
Да шо вы! Да вот жэ: рывэ-стогнэ Дніпыр,
Бы тоj во святыj лірнік гаж.

У нас тут завсёды бо новыя моды ш:
Ту бок да ты бок да шэ j грудзь нам дафаj.
А шо бо бутоны каль Васькы во гонды.
Табун прамо прэць до Бычка:

О-ёj, як дзівосна вы граяце, хлопцы!
Начная бравада: ну, мы спакваля-т!
І всё но пра гора да ё п твае норы:
Уладзь Караткев нам ж пісав!

У вобшым, мажорна j даволі настроjна,
Калі ты убіф дзесь ціп спонсара жаб.
Раскручываj тольКі зь оно тэе во з гроб.
Гісторыя нада жа каб.

Ну, j слухаj всю ноч хоч чорть відь шо в ракДзікСтав.
Канал бо зь Культура Даjновы адказ:
Вот вам маjстыр гырка, а вот шэ новш дырка
Ды пра і трагедыj не та ж.

Как бытта зацьменьне усё ды збавеньне ж
Ат змроjнае цемры. Ды вось як і так:
Шановныя госьці! Ля вас зарас ТовСцік
Сцікозна заjГрат ваjРыjАц.

Ну, так, бы j тут радам: ны згыбла щэ Вкраjна!
І мы яе гопа!.. j ныма j ны j угля вж.
І тількы па змрочнаj дарозе с Вастока
Кудась ны туда нафт гаjНяjть.

Так мы ім счас штраф за каштань!
Европа паможа петрам.
Да!.. так жа в нас і в Васілька зь.
Ныма ны хрена джосу панств.

... вот школа ж у нас нацЯнаЛьн?
Бо Янав ліцьвіньські зь арАл


Рецензии