Жiнка мрii

Трояндами марив липень,
Серпнеь, спекотний, мов піч,
Вже майже минуло літо,
А я пам'ятаю ту ніч...
Ти вийшла із срібного сяйва,
Під зоряним світлом ночі
І я зазирнув, як в останнє -
Неначе пірнув в твої очі!

Приспів:
Жінка моєї мрії,
Солодка, мов келих вина -
Закоханий без надії,
Чарівна моя, неземна!
Жінка моєї мрії -
Мов спів солов'іний луна,
Як образ Святоі Марії -
Прекрасна і трохи сумна.

За ніччю настав світанок,
Розтанули в небі зорі:
- Кохана, вставай, добрий ранок! -
Вже сонечко сяє надворі.
Я піду, зварю тобі кави, -
А може, ти хочеш з вершками?..
Тобі все у мене цікаво...
Нажаль, все це було не з нами!

Приспів:
Жінка моєї мрії...
..................

08-09.08.2017 р.
м. Київ


Рецензии
Дуже чуттєвi пiсеннi Признання про Жiнку мрiї..!
---------------------------------------------------
"Реакция любви!" - Гр.К. -
===================
http://www.stihi.ru/2016/05/18/7644

PREZENT > Кохана - Петро Михайлик
=========================
http://www.youtube.com/watch?v=MXoMZrk00lg

Григорий Кипнис   30.03.2019 19:14     Заявить о нарушении