Цыганская

Ой свобода,
Ты свобода,
На коне
Поскачу,
Я поскачу,
Ай лэ лэ

Запою,
Я запою,
Ай нэ нэ
Я запляшу,
Я станцую
И спою
Для тебя,
Украду твоё
Я сердце,
Украду,
Волосы
Я юбки разовью,
Ай нэ ай нэ нэ нэ
Ой разовью,

Посмотрю
Я на тебя,
Полюблю,
Ай нэ нэ
Ох полюблю,
Уведу тебя
Я в чисто поле,
Уведу,
Там всю ночь
Любить я буду,
Ох любить,
Ай нэ нэ
Ай нэ нэ
Ой полюблю,
Всю же ноченьку
Тебя я буду
Всё любить,
И целовать
И ласкать,
Ай нэ нэ
И ласкать,

А на утро
Отпущу,
Ай нэ нэ
Отпущу
Но душу
Я твою
Захвачу,
Захвачу
Не отпущу,
Ай нэ нэ
Ой не отпущу,
Ай нэ нэ
Не отпущу,

Ой свобода
Ты свобода,
Я люблю,
И не знаю
Я зачем
С тобой
Её теряю,
Ай нэ нэ
Ай нэ нэ
Ой зачем же
Я с тобой её
Теряю,
Ай нэ нэ
И вскружила голову
Любовь,
С ней свободу
Я теряю,
Ай нэ нэ.


Рецензии