Знакомые силуэты

 Знайомі  силуети

Не  влучити  і  краплинці,
Бо  така  удача.
За  кордоном  -  по  «хатинці».
Під  Києвом   -  дача.

Гучномовцем   допіка,
Мо   заїли блохи.
От  би  сів  на  їжака,
Та  помовчав  трохи.

Мав   багато   векторів,
Втіха  серце   гріла.
 Не  знайшовся  ні  один,
Що припав  до  діла.

Бандюків,  де  правду  діти,
В  найближчому  крузі!
Всіх  на  нарах  розмістити
Завадили   «друзі».

В  балачках  -  одне  сумління.
На   ділі  -  не  в  змозі,
Бо  «озиме  покоління»
Усохло  в  дорозі.

Всі  довкола   винуваті.
Вороги  закляті.
Та   державу   будувати - 
Не   шапки   знімати.

Гарно  знає  свою  роль.
Підкорився   долі.
Він   і  справді  як  король…
В   солодкому   полі.

Ніде  правди  подівати.
Розумна,  вродлива.
Та,  не  дай  їй  Бог  згадати:
«При   Петрі   сиділа». 


 


Рецензии