Лёгкi восеньскi лicт

Лёгкi восеньскi лicт ляцiць над зямлёю
Апалёны святлом яшчэ сонечных дзён

Нiбы кажа мне, дружа, i я быу табою,
маладым i зялёным, жыцця слухау звон...
 
ды кiдаю свой клён, нiбы хлопец радзiму
але мне не шкада, бо скрозь кола гадоу
я адчуу смак жыцця i калi я загiну
- я амаль ужо загiнуу - загiнуць гатоу

не шкада мне, што скончылась усё гэтак скора
кожны лicт ападзе, не выключнасць i я

нi вясны не шкада, нi жытнёвага сонца
усё у свеце зноу стане "на кругi свая" 


1997  2017(ред.)


Рецензии