Эки сурат тёр тамда

Уллу атам, уллу анам жан хошлап,
Сиз савда мен етти кёкде саркъадым,
Яшавумда бары затдан инг башлап,
Бир гюн сизсиз къаларымдан къоркъадым.

Энни буса эки сурат тёр тамда,
Гьайлы гёзлер магъа тергев берелер,
Айтагъандай яша деп, яш Сурия,
Суратдан да, сайки, мени гёрелер.


Рецензии