З тобою стрiлась увi снi

З тобою стрілась уві сні,
Прекрасному і так раптово,
Все пояснити не знесу –
Огорнутий у правду спогад.

Тебе не знала я по вік,
Як поглядом мене торкнувся,
Не відчувала вже межі,
І розплелася коса руса.

І до світання вечори
По вулицях, алеях парку,
Мені шкода ставало палко,
Що зустрічались на зорі.

Скінчився час диких чудес,
І треба зразу повертати,
Я не посилила прощатись,
Коли мій сон безслідно щез.

06.08.17.


Рецензии
Умничка,что ещё скажешь!

Игорь Обризан   17.12.2017 22:41     Заявить о нарушении