Шерсть - дибом!

   На обличчях - тату...
   Зачіпований натовп...
   Брів тату, тату губ...
   На усіх - один зашморг!


   По гримасах - ляльки,
   Арлекіни - по гриму...
   Це... одежа? Кульки --
   Від  перук -- по коліна!..


    Вас забачивши,
                пес
              залітає до буди!!!
  Недоношений  світ...
         ... селіконові  люди...


Рецензии