Бурштиновий

Є у мене кіт маленький,
Кажуть всі, що він руденький,
Але я напевно знаю,
Що Бурштинчика тримаю!
Кличе: «Киць,киць, киць» сусід.
- Йди Руденький на обід.
- Ні рудий, а бурштиновий!
Я повторюю вам знову!
На прогулянці малята,
Хочуть з котиком пограти,
- Йди до нас, - кричать, - гарненький!
Котик сонячно-руденький!
Але він собі гуляє
І уваги не звертає.


Рецензии