Тато, донька, дитсадок

Мужній, сильний, бородатий,
За вікном стоїть мій тато.
З дитсадочку він мене,
Із собою забере,
Його мама попросила,
Запитати як я їла,
Як я спала, як гуляла,
Та, чи весело я грала.
Він всього не розуміє,
Спілкуванню не радіє.
Все на себе я беру,
Вечір з татом проведу,
Вийду з саду, озирнуся,
Бородачу посміхнуся,
Ось тобі моя долонька.
Бо я свого тата донька.


Рецензии