Мохито без захар и лимон

Прохладата-
единствено
от климатика.
Филмите-
все
едни и същи.
Бял ром
с малко мента,
заменя успешно
липсата на
мастика.
Никакви лимони.
В тая жега-
магазинът е
твърде далече
от къщи…

Странник

Фото- Интернет


Рецензии