Я смотрю в твои глаза

Free is too long ,
You know this is wrong.
I can't make you hang around.
I know you're wrong.

Love so good love so bad ,
I'm gonna leave you.
I counterfeit myself.
It's truly a lie,
Cause I don’t care,
If you or me is wrong or right.

Love so good love so bad
It's the cruelest joke to play.

I look in your eyes ...


Рецензии