Не потр1бно прощання

Зупинись, не потрібно прощання.
Буде краще, коли ти підеш.
І все те, що ми звали кохання,
Ти з собою навік забереш.

Я не хочу безсоння ночами.
І не хочу на серці я біль.
Хай все те, що було поміж нами,
Зникне як сонцем спалена тінь.

Те кохання в пустелі відносин,
Недосяжним було міражем.
Почуття, що навіяла осінь,
Ми здавалось навік збережем.

Та нажаль всі вони облетіли,
Як багряні осінні листи.
Мабуть так ми з тобою хотіли,
Те кохання життям пронести.


Рецензии