Запорожье укр

  Запоріжжя моє,миле серцю моє,Запоріжжя!
 Світанкові гаї де смарагдами сяє роса.
 Дніпрогесу вогні одягли моє місто в намисто,
 Стеле вітер туман,чайка хвилі крильми обійма.

   Серед круч вікових, розляглись ковилові простори.
 Сива Хортиця наче корона вінчає мій край.
 Я люблю тихі плавні твої і скелясті пороги.
 І "Веселку "з якої збігає стрімкий водограй.

   Де б у світі не був,де б мої не блукали дороги.
 Я завжди повертаюсь до тебе- мого серця рай.
  Місто квітів і мрій ,най тобі Бог дає щастя й долі.
 Піснярами оспіваний ,вільний,козацький мій край.

  І широким Дніпром плине пісня моя лебедина.
 В тихих вод синьову де купав золотавих розмай.
 України моєї трудами прославлене місто,
 Я до тебе прийшов хлібом-сіллю мене зустрічай

   Запоріжжя моє,миле серцю моє,Запоріжжя!
 Світанкові гаї де смарагдами сяє роса.
 Дніпрогесу вогні одягли моє місто в намисто,
 Стеле вітер туман,чайка хвилі крильми обійма.
 Спить натруджене в днях трударями прославлене місто.
Стеле вітер туман,чайка хвилі крильми обійма.

 Муз .О .Залозного.
травень2007 рік


Рецензии