To the lady of my heart

 

Adapted by E. Karavaykina

I dream about you. I dream and pine.
Your eyes are like the deepest azure oceans,
Your smile intoxicates me like good wine...
My feelings are the sweetest gentle potions.
I love your delicate, amazing style.
You fill my heart with vital strength, desire.
I'll give you red-sailed yacht just for your smile.
Do know - my love is everlasting fire.
------------------
Я грежу о тебе, томясь.
Твои глаза - как океаны...
Душа от сладкого дурмана
Пьянеет, в чувствах растворясь.
Твоя изысканна краса.
Чтоб знала ты: люблю навечно,
Я подарю тебе сердечно
Фрегат, где алы паруса.


Рецензии