101

НЕ  ПОВИНЕН ЗАБУВАТИ,
ЖОДЕН ЦЕ  ГРОМАДЯНИН,
ЩО ДЗВОНИТИ ПРИ ПОЖЕЖІ,
   НЕОБХІДНО-"101".

А ДОРОСЛИХ  І  ДІТЕЙ,
ТРЕБА  ЗАВЖДИ  ВЧИТИ,
ЩОБ УМІЛИ ПРИ ПОЖЕЖІ,
  ПОЛУМ'Я   ГАСИТИ.

ЦЕ ПОВИНЕН ЗНАТИ КОЖЕН,
НАВІТЬ  ПЕРШОКЛАСНИК,
ЯК ПОТРІБНО ПРИВЕСТИ,
В ДІЮ  ВОГНЕГАСНИК.

А БАТЬКАМ,САМ БОГ ВЕЛІВ
ЗАВЖДИ   ПІКЛУВАТИСЯ,
ДІТЯМ,ЩОБ ЗАБОРОНЯЛИ,
СІРНИКАМИ    ГРАТИСЯ.

ЩОБ В ЛІКАРНЮ НЕ ЗВЕРТАТИСЬ,
    АБО  ДО  АПТЕКИ
 СЛІД ДОТРИМУВАТИСЬ ЗАВЖДИ,
    ЗАХОДІВ БЕЗПЕКИ.


Рецензии