Смерть ворогам з Мухосранська

Смерть ворогам із Мухосранська
Україна понад усе.
Вони одягнуть вишиванки
але у серці - муха Сре.

Коли ти вільний від кайданів
Коли даруеш ти життя
ці мухосранськії шайтани
у прірву тянуть, у небуття.

Але ми станемо з братами
Ярмо ми зкинемо зі спин
країна з вільними синами.
Вона для нас понад усе.


Рецензии