Я Цябе бачу

Не казаў ты словаў гучных
Ледзь кранаючы руку.
Толькі погляд мілагучны
Быццам кветкі на снягу.

Мне казаў: "Я цябе бачу",
Мала слоў - а шчасця шмат.
Колькі для цябе я значу?
Колькі будзе у нас дат?

Сніцца часам, што з табою
Крылы маем, каб ляцець.
Ты - адно, а я другое,
Толькі б ўзняцца захацець...


Рецензии