Полулуние

Над Родопа-
половин Луна.
Вечерникът играе
под звездите-
ярко заблестяли,
като никой път…
И свикнал вече
на щурците
с песента,
си казвам:
“ Боже! Колко дни
ей- тъй са отлетяли?!
И колко чуден е
Светът!!!”

Художник: Б. Калинов- комп. рисунка


Рецензии