Чи знаеш ти

Чи знаєш ти, які у тебе очі?
В  них часто бачу шал вогню дівочий!
Хлюпоче в них безмежне, синє море,
Ще й Всесвіт відбивається і зорі!

Ті очі – в  чисту душу два віконця,
Всім промені дарують, наче сонце.
То  лагідні бувають, то сердиті,
То  радісні, то сумом оповиті.

Докір буває в тих очах і ласка,
А світ в них загадковий, наче казка.
Кохання в тих очах, як ті заграви,
В щасливий вир затягне для забави.

Ти в гуморі – твої сміються очі,
Погано – ревма плачуть до півночі.
Про сльози чарівної господині,
Нікому не розкажуть очі сині.

31. 07. 2017 рік
Світлина з інтернету


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.