Яшьлек молодость

Жемелдилэр тон утлары
йолдызлар безгэ карап баралар
без йорибез тонге урам буйлап
бу бит яшьлек ин матур чак

Бу бит яшьлек бер генэ чак кабатланмас бутэн бердэ
бу бит яшьлек ин матур чак калыр мэнгегэ кунеллэрдэ

Мин йоримен туган ягымда
сойгэн ярым да янымда
дус ишьлэрем кырыемда
бэхетле мин бик бу минутта


Рецензии